✔ Met respect voor de natuur

✔ Kwaliteitswijnen

✔ Genieten sinds 1997

Prachtige, ecologische producten

Bodegas Can Rich is in 1997 opgericht en is een landelijk gelegen wijnboerderij. Het prachtige stuk land van 17 hectare ligt op enkele kilometers afstand van de plaats San Antonio.

Hier verbouwt men op traditionele wijze een grote diversiteit aan druivenrassen. Sinds 1999 produceert Can Rich haar inmiddels bekende ecologische wijnen hiervan.

In 2007 is nog eens 4 hectare land in gebruik genomen, enerzijds gebruikt voor de productie van wijn en anderzijds voor de productie van de eigen olijfolie. Dit nieuwe stuk grond ligt nabij het schitterende Sas Salinas nationaal park.

Een sfeerimpressie van Bodegas Can Rich:

Topproducten met respect voor de natuur

Bodegas Can Rich produceert met name ecologische producten zoals (mousserende) wijnen, Hierbas, vinaigrette en olijven. Het doel van Can Rich is om organische landbouw te bedrijven waarbij de natuurlijke omgeving gerespecteerd wordt.

Bodegas Can Rich zorgt ervoor dat de bijzonder vruchtbare bodem die Ibiza rijk is, volledig ingezet wordt om op natuurlijke wijze topproducten te leveren die voldoen aan de hedendaagse smaak en kwaliteit. Dit gaat hand in hand met de visie van The Taste of Ibiza!

Eerbetoon aan Ibiza

De visie van Bodega Can Rich is mede geïnspireerd door de oudheid. De Feniciërs brachten de wijncultuur naar het eiland en het is om die reden dat wijn wordt geproduceerd bij Bodegas Can Rich.

Zij zien dit als eerbetoon aan de mannen en vrouwen die als eerste de vruchtbare aarde van Ibiza bewerkten voor het maken van wijn.

Can Rich tractor

Je vindt de heerlijke producten van Bodegas Can Rich in de volgende introductiepakketten: