✔ Rechtstreeks van de fruitkwekerij

✔ Proef de liefde & passie

✔ Met de hand geproduceerd

Van de boom tot aan uw tafel

De boerderij Can Malacosta is gelegen in het noorden van Ibiza vlakbij San Carlos. Het is een fruitboomkwekerij met een totale oppervlakte van 6,5 hectare waar men sinds 1993 gewijd is aan geïrrigeerde fruitteelt met in totaal bijna 6.000 diverse fruitbomen. De producten worden van het land én na de oogst direct op de boerderij op traditionele en ambachtelijke manier verwerkt tot heerlijke diverse potten jam en compotes.

Een sfeerimpressie van Can Malacosta:

Productie volgens traditionele methodes

Can Malacosta produceert met veel liefde, passie en enthousiasme diverse natuurlijke jams van onder andere aardbei, perzik, nectarine, vijg, framboos, bittere sinaasappel, bosbessen. Ook gekarameliseerde uiensaus is een specialiteit. De producten worden op 100% natuurlijke wijze gemaakt:

  • Met vers fruit van hoge kwaliteit;
  • Zonder conserveringsmiddelen;
  • Zonder kleurstoffen;
  • Gekookt op laag vuur.

Het oogstproces en de verwerking van het fruit van Can Malacosta gaat volgens traditionele methodes. Hierdoor biedt Can Malacosta producten met de smaak en textuur van een authentieke traditionele jam. Een echte confituur, dus een échte jam, op maat gemaakt te Ibiza, natuurlijk van smaak en erg lekker. Een jam van Can Malacosta smaakt zoals een jam moet smaken: naar echt fruit.

Can Malacosta jam
Jam Can Malacosta

Voor de ware fijnproever

Bij Can Malacosta volgt men een nauwgezet proces van natuurlijke selectie van het fruit waarmee ze hun jam maken. Zodra het fruit is verzameld en geselecteerd, wordt het met de hand schoongemaakt en gehakt, waarbij elk van de stukken nauwkeurig wordt onderzocht. Daarna wordt het op een laag vuur gekookt en wordt alleen suiker toegevoegd. Precies op het kookpunt verwerkt men de jam wat de hoogste kwaliteit garandeert, zowel qua textuur als qua smaak.

Een jam van Can Malcosta is gemaakt voor mensen die van echt eten houden en ware fijnproevers zijn. Geniet van de producten bij een ontbijt of als tussendoortje. Met brood of gebak. Maak heerlijke snacks op basis van jam. Kies je favoriete jam, durf nieuwe smaken te proberen en geniet van al zijn eigenschappen en gezondheidsvoordelen.

Eet smakelijk!

Je vindt de heerlijke producten van Can Malacosta in de volgende introductiepakketten: