✔ De beste olijfolie van Ibiza

✔ Voor het echte ‘The Taste-gevoel’

✔ Met respect voor de natuur

De beste olijfolie van Ibiza

Sinds 2008 wordt bij Can Miquel Guasch de heerlijke ‘Aceite de Oliva Virgen Extra’ geproduceerd. Dit topproduct behoort tot de beste olijfolie van het eiland. De olijfgaarde op Ibiza wordt dagelijks met veel aandacht voor detail en liefde verzorgt wat mede die hoogstaande kwaliteit olijfolie maakt. Het is een genot om door de olijfgaarde te wandelen. De rust, ruimte en gezonde bomen stralen kwaliteit uit.

Op het landgoed annex boerderij van eigenaar Miquel Guasch verbouwt men twee soorten olijven, luisterend naar de namen: Arbequina en Picual.

Een sfeerimpressie van Can Miquel Guasch:

Topproducten met respect voor de natuur

De olijfolie van Can Miquel Guasch is ecologisch en maakt optimaal gebruik van natuurlijke hulpbronnen met behoud van de vruchtbaarheid van het land en met respect voor het milieu.

Op het terrein van Can Miquel Guasch, op de weg van Ibiza naar San Juan, heeft de familie Guasch de Ses Escoles Olie winkel, restaurant en proeflokaal opgezet. Diverse soorten olijfolie zijn hier te proeven en te kopen. Naast het proeflokaal bevindt zich een voortreffelijk restaurant. Reserveren hiervoor is een must. Het geheel is natuurlijk evenwicht en hiermee creëert men een zachte, charmante en gezellige sfeer. Gastronomie van het eiland in combinatie met de kwalitatief hoogstaande olijfolie, maakt het dat je hier het echte ‘Taste-gevoel’ ervaart.

Mis het niet!

Je vindt de heerlijke producten van Can Miquel Guasch in de volgende introductiepakketten: