✔ Gastronomisch hoogstaande producten

✔ Heerlijke, traditionele lekkernijen

✔ Familieboerderij

Traditionele familieboerderij

Companatge is een derde generatie familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van heerlijke landbouw- en dierlijke producten geproduceerd op Ibiza. Het bedrijf ligt net voor het stadje Santa Gertrudis, in het midden van het eiland.

Dankzij de enorme ervaring die van generatie op generatie is doorgegeven, werd in 1990 het bedrijf Companatge opgericht. Het voornaamste doel is op traditionele manier gastronomisch hoogstaande producten van het eiland Ibiza te produceren en verwerken. Het familiebedrijf – waar je als gast direct thuis bent – heeft naast de prachtige producten een klassiek restaurant waar je puur lokaal geniet en een Botiga (winkel), waar je de heerlijkste producten kunt kopen.

Een sfeerimpressie van Companatge:

Productie volgens traditionele methodes

De traditionele en diervriendelijke manier van voeren en het grootbrengen van de dieren staat garant voor de heerlijke smaak van de producten van Companatge. Denk aan de alom bekende worsten als Sobrasada Pagesa, Longaniza Ibicenca (fuet), geitenkazen als Queso con Romero en Tomillo. Slechts een greep uit de vele lekkernijen.

Companatge houdt de dieren op eigen boerderijen en ook op een aantal kleine familieboerderijen waar geiten, schapen en varkens wonen. Dit stelt Companatge in staat om de volledige controle over haar eigen producten te behouden en de kwaliteit te waarborgen.

Echt Ibiza

Het team van Companatge behandelt elk product één voor één om zoveel mogelijk de traditionele manier van bewerking te behouden. Tijdens het productieproces wordt speciale aandacht besteed aan de ambachtelijke details. Alles gebeurt volgens oude huisrecepten om de producten van superieure kwaliteit en met een grote culturele en traditionele waarde te produceren.

De specifieke en uitstekend geschikte klimaatomstandigheden van Ibiza – zoals de zuidenwind en vochtigheidsgraad – bepalen de onmiskenbare, onnavolgbare en volle smaak van de traditionele producten van Companatge.

Geniet!

Companatge dieren

Je vindt de heerlijke producten van Companatge in de volgende introductiepakketten: