✔ Heerlijke likeuren & siroop

✔ Rijk aan voedingsstoffen

✔ Maatschappelijk verantwoord ondernemen

(H)eerlijke producten van Ibiza

Op Ibiza is de vrucht (of eigenlijk de boon) van de Johannesbroodboom een product dat traditioneel werd gebruikt om dieren mee te voeden: de Algarobe. Maar met de vruchten van de Algarobeboom kan je ook vele (h)eerlijke, gezonde en diverse producten maken die in vele gerechten gebruikt kunnen worden.

Ibiza Carob Company heeft de producten van de Algarobeboom sinds enkele jaren onder een breder publiek bekend gemaakt. En terecht!

Een sfeerimpressie van Ibiza Carob Company:

Prachtige lokale producten

Er zitten zeer veel voedingstoffen in de zaden van de Algarobeboon. De zaden zijn rijk aan oplosbare vezels waardoor ze de spijsvertering vereenvoudigen en de darmflora versterken door de lactobacillen te verhogen. De boon bevat bovendien geen gluten.

Ibiza Carob Company heeft onder andere een heerlijke Algarobelikeur, diverse soorten siroop als Algarobecaramel en natuurlijk Algarobesiroop zelf. Sinds kort wordt ook Algarobebier gebrouwen van de Algarobeboon!

Ibiza Carob Company boon
Ibiza Carob Company boom

Een ideale partner

Naast het maken van deze heerlijke producten van de Algarobeboon is er het besef bij Ibiza Carob Company om zich in te zetten voor het behoud en herstel van de teelt van de Algarobeboon.

Men probeert landbouw grond te gebruiken voor het maatschappelijk behoud van de Algarobeboom zodat deze vrucht met haar bijzondere kwaliteiten gebruikt blijft worden in diverse producten.

De (h)eerlijke producten en haar maatschappelijke betrokken manier van ondernemen maakt Ibiza Carob Company een ideale partner voor The Taste of Ibiza!

Je vindt de heerlijke producten van Ibiza Carob Company in de volgende introductiepakketten: