✔ Ambachtelijk bier van Ibiza

✔ 7 verschillende soorten bier

✔ Echte hotspot op het eiland

Ambachtelijk bier, echt van Ibiza

De geschiedenis van Ibosim gaat terug naar het begin van de ambachtelijke biercultuur in Spanje. Een groep vrienden uit Ibiza, waaronder Victor Villellas, ontdekte dat er een hele nieuwe wereld bestaat naast de ‘gewone’ bieren. Beïnvloed door enkele van de bierpioniers uit Barcelona, initiatiefnemers van onder andere bierfestivals, gaan de jongens eenmaal terug op Ibiza voor de lol bier brouwen.

De hobby loopt al snel uit de hand. Na het thuis brouwen en heel veel verschillende bieren proeven, besluiten de vrienden de sprong te wagen en hun droom uit te voeren. Écht bier brouwen en mensen laten genieten van ambachtelijk geproduceerde Ibiza biertjes.

Een sfeerimpressie van Ibosim:

Ibosim Brewhouse

In de zomer van 2013 lanceren ze hun eerste bier voor de verkoop: een American Pale Ale, IBZ SUMMER genaamd. Nog altijd is dit biertje het meest populair uit het assortiment.

In die tijd was Ibosim een nomadische brouwer, die in ketels en met apparatuur van derden hun biertjes brouwden. Nog maar weinig mensen wisten van het bestaan van Ibosim, of dat überhaupt ambachtelijk bier op het eiland Ibiza te krijgen was.

Dit veranderde in 2016. Inmiddels was Ibosim ruim 3 jaar ervaring rijker, stonden 5 eigen bieren op de plank en zijn de eerste ervaringen met verschillende speciaalbiertjes opgedaan. Tijd om het eigen Ibosim Brewhouse te openen! Een fijne plek waar gastheer Victor Villelas een brouwerij, bar en distributiecentrum inrichtte. Ibosim Brewhouse werd al snel een hotspot, waar mensen kwamen genieten van heerlijke ambachtelijke bieren.

Ibosim groep
Ibosim strand

The Taste of Ibiza 💚 Ibosim

Tegenwoordig is Ibosim dé ambachtelijke bierbrouwer op Ibiza. Met in totaal 7 bieren in het assortiment én speciale jaaredities en gepersonaliseerde bieren, zijn op Ibiza nog maar weinig mensen die niet één van de heerlijke bieren hebben geproefd.

The Taste of Ibiza lust zelf ook graag een biertje. Met de passie en liefde die de vrienden in hun ambachtelijke bier hebben gelegd, wil The Taste of Ibiza jou ook graag kennis laten maken met de bijzondere biertjes van Ibosim.

Geniet!

Je vindt de heerlijke producten van Ibosim in de volgende introductiepakketten: