✔ Onweerstaanbare kwaliteit

✔ Heerlijke thee & kruiden

✔ Met passie en liefde voor de natuur

“Leer luisteren en zorg voor de aarde. We hoeven alleen maar te begrijpen dat we er allemaal deel van uitmaken.”

Laia Ribes heeft van jongs af aan altijd een passie gehad voor alles wat met de natuur te maken heeft. Inmiddels is ze een moderne, ondernemende vrouw en geeft zij haar passie vorm door elk kruidenproduct van Sànima Herbs tot in detail uit te werken om een onweerstaanbare kwaliteit te bieden.

Sànima Herbs houdt bij de productie van al haar producten rekening met de maancycli en is geheel afgestemd op de principes uit de biologisch-dynamische landbouw.

Een sfeerimpressie van Sànima Herbs:

Voor een beter milieu op Ibiza

Laia weet hoe belangrijk het is om bij te dragen aan de instandhouding en verbetering van een goed milieu op Ibiza. Om die reden bedrijft Sànima Herbs regeneratieve landbouw door met eigen biopreparaten de planten te voeden en te behandelen.

De duurzame werkwijze van Sànima Herbs en haar omgang met de natuur zorgt ervoor dat de gezondheid van de bodem verbetert zonder het ecosysteem van Ibiza te beschadigen.

Laia zet zich ook in voor sociaal ondernemerschap en verenigt daarbij traditie en innovatie door kleine boeren te helpen via coöperatieve, duurzame samenwerkingsvormen.

Sanima Herbs product
Sanima Herbs zon

Balans tussen natuur en mens

In de pakketten van The Taste of Ibiza vind je heerlijke thee van Sànima Herbs. Daarnaast geeft Laia prioriteit aan holistische zorg op het gebied van de innerlijke mens. Ook biedt zij Yoga, mediatie en stilte retraites op het eiland aan.

Deze 100% focus op mens en natuur – in alle lagen van het bedrijf te zien – is één van de redenen waarom The Taste of Ibiza graag samenwerkt met Laia. Sànima Herbs biedt namelijk niet het normale maar het natuurlijke. Speciaal voor The Taste heeft Laia acht verschillende smaken thee ontwikkeld.

Geniet!

Je vindt de heerlijke producten van Sànima Herbs in de volgende introductiepakketten: