✔ Voor maatschappij, flora & fauna

✔ Lokaal & duurzaam geproduceerd

✔ Milieubewust & professioneel verstuurd

Het paradijs Ibiza weer bereikbaar

Er kon lang niet gereisd worden, ook niet naar Ibiza. Waar normaal gesproken 350.000 Nederlanders per jaar naar Ibiza gaan, lag dit plotseling stil. Wij bedachten wij: als jij niet naar Ibiza kan, dan brengen wij Ibiza wel naar jou.

In 2020 is The Taste of Ibiza opgericht en nu, na een jaar onderzoek en kennismakingen, is het zover:
The Taste of Ibiza komt naar Nederland!

Vrienden Ivo en Erwin wonen inmiddels 5 en 2 jaar op Ibiza. Allebei zeer betrokken bij wat groeit en bloeit, gezelligheid en reizen. Zij willen de heerlijke lokale producten uit de vruchtbare grond van kleine familiebedrijven een groter podium bieden.

En toen begonnen ze te dromen…

Ontmoet de gezichten achter The Taste of Ibiza:

Échte Ibicenco

Een jaar vol onderzoek en kennismakingen volgde. Het bracht ons langs nog onontdekte pareltjes op alle hoeken van het eiland:

  • Rondleidingen door de bekendste olijfgaarden van Ibiza;

  • Proeverijen op ambachtelijke wijnboerderijen;

  • Bezoek van weelderige organische kruidentuinen;

  • Het zien van de passie van de lokale producenten;

  • En nog zo veel meer pracht.

Ibiza kent ontelbaar veel mooie mensen, bedrijven en producten.

The Taste of Ibiza werkt alleen samen met échte Ibicenco producten. Producten die volledig worden geproduceerd op het eiland, gemaakt door echte Ibicencos. Van het op Ibiza gewonnen wereldberoemde zout en verse confitures tot aan heerlijke likeuren en vele robuuste onontdekte wijnen.

De zon schijnt hier 340 dagen per jaar. Natuurlijk levert dat een topkwaliteit aan producten op. In al onze producten voel, proef, ruik, zie en hoor je de liefde voor het eiland terug.

Onze producten zijn met uiterst persoonlijke zorg geselecteerd. Overal zijn we zelf geweest, hebben we geproefd, geroken, gekeken en geluisterd naar de boeiende verhalen van de lokale ondernemers. Pure passie voor het eiland.

Onze producten zijn verpakt in luxe pakketten. Zó haal jij Ibiza naar Nederland. Geniet van al het lekkers: van heerlijke Sobrassada’s, een stuk geitenkaas, pure olijfolie, ambachtelijke biertjes, een fijne wijn of wat amandelen. En nog veel meer verrassingen: onbekende producten die jou laten proeven van het pure Ibiza.

The Taste of Ibiza transparant groen
The Taste of Ibiza transparant groen

Samen naar een mooier Ibiza 💚

Met onze producten doen wij graag iets terug voor de maatschappij, flora & fauna op het eiland. Ibiza is een prachtig eiland, een paradijs op aarde. Maar de aandacht voor het milieu lijkt helaas elk jaar af te nemen.

Daar zal The Taste of Ibiza samen met jou verandering in brengen! Door jou kennis te laten maken met deze prachtige, lokale producten steun jij direct stichtingen, goede doelen en andere mooie initiatieven. Ook onze partners staan een deel van hun inkomsten af aan een mooier Ibiza.

Bij de aankoop van een introductiepakket gaat tot € 3,50 per pakket naar iBi Foundation. Zij halen met hun catamaran plastic uit de zee rondom Ibiza. Een waanzinnig belangrijk project, waar wij heel graag ons steentje aan bijdragen.

Wil je nog extra doneren? Graag! Vanaf € 2,50 per bestelling kan dat. Samen met iBi Foundation tonen wij transparant wat wij met de donaties en bijdragen doen.

Tot slot

Wij hopen dat het door jouw gekozen introductiepakket naar wens is. Mocht je opmerkingen, tips of feedback in welke vorm dan ook hebben: neem dan contact op met Ivo, Erwin, Melania of Andy. Wij luisteren graag naar jou.

TIP! Wacht niet te lang met bestellen. Voor de eerste introductieronde zijn slechts 250 kistjes van The Taste of Ibiza op voorraad. Uitverkocht en wil je toch een pakket ontvangen? Of wil je het cadeau doen aan vrienden, familie of collega’s? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Geniet van The Taste of Ibiza! We hopen je zeker ook te Ibiza binnenkort te mogen ontvangen.

Ontdek direct onze prachtige introductiepakketten: