Missió

¿Per què?

Eivissa és una illa màgica, amb una bellesa natural pròpia que atrau tots els sentits i amb 300 dies de sol a l’any, realment es pot considerar que ens trobem en un racó paradisíac. La seva energia única i cultura de ment oberta transcendeix Eivissa en una experiència de llibertat i bellesa. L’illa ofereix una gama de productes de qualitat madurats baix l’intens sol del Mediterrani. The Taste of Ibiza ha seleccionat cuidadosament les millors olives i oli d’oliva, les taronges i llimons més dolços, els alvocats madurats al sol, vins boutique, licors i cerveses, juntament amb la gama de formatges tradicionals i delicioses nous, al igual que les seves ametlles de fama mundial. Aquestes últimes, fan que l’illa s’hagi considerat l’illa Blanca, sobrenom atribuït a la flor de l’ametller eivissenc que cada primavera pinta el paisatge de blanc i bones olors.

Desafortunadament, els innumerables visitants i les oportunitats en abundància que brinda l’illa representen un inconvenient. Poden afectar notòriament al delicat ecosistema de l’illa i no es transformen en beneficis suficients per als locals ho necessiten. Residus plàstics acaben a les aigües que rodegen les impressionants costes d’Eivissa i, lamentablement, masses visitants tiren els fems a les platges o als costats de les vies.

The Taste of Ibiza ha decidit afrontar aquests problemes que, són reals i alhora requereixen d’atenció immediata.

¿Què?

Al vendre els millors productes que l’illa té per oferir, The Taste of Ibiza vol generar ingressos addicionals per a la sostenibilitat. Part d’aquests beneficis seran utilitzats per abordar des del seu origen els problemes ambientals i socials presents en el arxipèlag.

Nosaltres estem compromesos amb els empresaris i proveïdors locals. Dins d’aquest mateix propòsit devem exigir a les empreses de l’illa que contribueixin amb les fundacions i organitzacions benèfiques eivissenques.

La nostra estratègia contribueix substancialment a millorar la naturalesa i el benestar dels habitants d’Eivissa, tot clarament exposat en els nostres informes periòdics.

¿Com?

The Taste of Ibiza selecciona amb excel·lència els productes locals, cultivats i elaborats naturalment. Aquests productes, en luxosos envasos, s’oferiran inicialment al mercat holandès.

La nostra estratègia de màrqueting serà en gran part via online i es durà a terme als Països Baixos amb el suport de les xarxes socials. The Taste of Ibiza vol construir una comunitat conscient de la necessitat de la sostenibilitat. Cadascun dels membres serà un ambaixador de la nostra marca, i es beneficiarà de suport financer regular i substancial. The Taste of Ibiza serà l’àngel guardià que l’illa necessita.

La nostra empresa comunica clarament i amb transparència als nostres clients que al comprar un dels nostres productes exclusius, estaran realitzant una contribució directa a la societat, flora i fauna d’Eivissa.

A més, el consumidor obté un producte d’alta qualitat, sostenible i respectuós amb el medi ambient, el qual és deliciós i lliure de culpabilitat. Els consumidors també poden optar per una donació directa a una selecció d’organitzacions benèfiques locals al moment de l’adquisició del producte.

Cadascun dels nostres productes exclusius representen una historia que està en la línia de visió de The Taste of Ibiza: qualitat, sostenibilitat, passió pel producte i el benestar de la societat i el medi ambient.